Sköndag

Morgonen började så fint. Sagan bjöd på morgonmål med dockservisen, det var cappuccino till pappa och latte till mamma, soppa med kräm och chokladtårta direkt därpå. Länge låg vi och njöt av luftmorgånmålet och hbl. Dagens hbl hade komiskt nog en grej om dirndl just idag. För någon dag sedan funderade jag nämligen aktivt på köpa en egen dirndl åt mig, jag är så modern sidu. Vågar dock inte ta steget fullt ut då de är så värdefulla och det kan vara svårt via nätet. Får planera en Tysklandresa i stället…

Men inte ens vi lever på kärlek och luft så vi steg upp och fixade brunchmaterial och så väntade vi ivrigt på våra gäster. Precis då sconesen var gyllengula plingade det på och Fammo och Faffa dök upp.

Solen dök också upp och bjöd till härligt frisk och lång höstpromenad.

20131006-194651.jpg

Älskar sådana dagar. Dagar då man egentligen inte har planerat något program för alls men som blir fyllda av samtal, skratt och skön samvaro.

På kvällskvisten blev det ännu mer människomöten i lekparken. Bra dag idag alltså.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Sköndag

  1. Tina skriver:

    Hihi. Jag blev också häpen då jag såg dirdnl-artikeln i tidningen idag. Precis igår pratade jag om dem (tittar och känner på dem varje gång vi är i alperna – de är så ljuvliga), men jag var ju inte så långt ifrån de trakterna och oktoberfesterna igår så därför kom ämnet upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *