Firat födelsedag

Blev uppsjungen med latte, fladdrande ljus och ett enerverande javillint. Det sista kom allt av familjens kortaste.

Jag hade turen att just idag få gå på inspirerande kurs om fantasi och skrivarglädje.

Hann ändå rusa till jobbet för att de sista femton minuterna av skoldagen ställa till med kaos i klassrummet. Kaoset orsakades av att jag kom till skolan trots att jag trodde jag inte skulle hinna. Eleverna rusade, pussade, kramade och ropade grattis tills de stämde in i en hejdundrande konsert bestående av fyra sånger! De är otroliga mina små kolleger!

Det är himla roligt att fylla år. Och så fick jag en fin hjärtring av mina käraste hjärtan.

20131126-192208.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *