Adventskalendern goes Sagolandet

Såklart måste Sagolandet gå med i mjukisdjursbus. Alltså bjuder jag på bilder på allas vår Krullen. Följ med Krullens upptåg från idag fram till jul.

Lucka nummer 1:

20131201-130226.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Adventskalendern goes Sagolandet

  1. Anna skriver:

    Haha! jätteroligt! Jag tänkte också köra lite gosedjursbus, men måste ännu fundera. Gumsan drömmer så mycket mardrömmar just nu, så jag är rädd för att ännu fler fantasieggande saker gör att det blir ett enda spring på natten för mig om hon drömmer ännu mera. Måste vänta tills guben kommer hem. Men jätteroligt du rapporterar, tänker helt fräckt stjäla nån ide nu och då om får idetorka, visst ok? 🙂 Helt sjukt rolig grej, helt i min smak 🙂

  2. Carina skriver:

    Haha! Kul! Denhär ska vi följa!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *