Pusselbit till pusselbit

Saga har länge lagt pussel men ett tu tre började hon lägga svårare, runt 50 bitars pussel. Och jag dammade av brödernas pussel som legat på hyllan sedan vi bodde i Åbo!

Hämta mer pussel! Men inte mera Blixten McQueen! säger hon som tydligen inte helt delar samma fascination för dessa bilar som Artur gjorde. Snabbt lägger hon bit till bit tills en bild uppenbarar sig, då vill hon ha ett nytt.

Nämen Saga, inte kan jag nu trolla fram hur många som helst heller. Du ska lägga dem på nytt och på nytt, sa jag. Nå samtidigt gick jag till barnkammaren för att scouta läget och döm om min (och hennes) förvåning då jag hittade ytterligare 15 pussel. 15 lämpliga alltså! Sparar de där 200-500 bitars ännu…

Your browser does not support the video tag

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Pusselbit till pusselbit

 1. Tina skriver:

  Roligt! Hon är duktig. Jag gillade ju också massor pussel som barn.

  • sonja skriver:

   Minns du det där pusslet vi hade med en gata med massor hus? Får ofta en svag minnesbild av det pusslet då jag ser en gata med olikfärgade hus fast i varandra. Det var fint.

 2. Tina skriver:

  Ajo, det pusslet var fint. Vad hände månne med det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *