Små, men betydelsefulla ting

Är en vanemänniska av stora mått. Äter alltid samma sak vid samma tidpunkt dygnet runt. Typ två smörgåsar till morgonmål, mellanmål kl två osv. Jag springer alltid samma rutt, varierar den genom att ibland byta håll. Jag stiger upp samma tid varje morgon och gör alltid allting i samma ordning. Och ungefär precis så har jag gjort de senaste 20 åren.

Men nu! Jag har ändrat morgonmålet från smörgås till smoothie och slutat tvätta håret på morgonen. Nu gör jag det på kvällen i stället. Vilket är rätt skönt. Sparar mycket tid och behöver inte dra en mössa på ett fuktigt hår.

Få se hur länge förändringen håller i sig och om det är till sin fördel eller ej.

I morgon ska jag dessutom börja yoga. Sådär på riktigt.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Små, men betydelsefulla ting

  1. Anna skriver:

    Hej,
    tänkt skriva ett hej-jag läser nog din blogg, inte varje dag, men sluta absolut inte ösa ur dig inlägg 🙂
    Intressant om rutiner. För en gångs skull kan jag skriva att nej, jag är helt annorlunda (ibland funderar jag på hur i vida världen jag identifierar mig med dig så lätt annars). Jag är en yra, som sku äta då jag blir hungrig om jag inte hade ett barn att föda vid vissa tidpunkter 🙂 och vill absolut inte ha samma sak varje morgon.
    Men visst ja, yoga har jag ju börjat med igen. Så något kände jag igen mig i. Haha 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *