Fjällrävenhyllningen

Är lite insnöad på Fjällräven. Tycker deras kläder har den bästa passformen samtidigt som de är både klassiska och praktiska.

Mina små ettor har genomskådat min svaghet för detta klädesmärke och väskor också för den delen, och jag möts ofta på morgonen genom att de står på kullen och väntar på mig och då de ser mig ylar de som en flock fjällrävar. De kallar mig även Fjällrävenmamman.

20140412-212824.jpg

Mitt senaste köp. Nytt för mig med blått. Bär oftast brunt eller mossgrönt.

Kom på ett till märke som jag också älskar, vet du vilket? Om du inte vet kan du ju berätta om du har något favoritmärke.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fjällrävenhyllningen

  1. Eva skriver:

    Odd molly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *