Det gyllene året

Jag lyssnar varje vecka på Fredagspodden med Hannah och Amanda. Jag får bita mig i läppen ibland för att inte skratta alltför högt (lyssnar när jag springer) och ibland tåras ögonen eller så hmm:ar och nickar jag igenkännande. Känner så igen mig i mångt och mycket av deras resonemang. De är rätt lika mig och mina systrar och hur vi talar och skrattar…

Igår fick jag deras bok i handen,The Golden Year: att ta makten över ditt liv på ett år.. Den handlar i stort om hur man själv bestämmer över vilka val man gör, hur man förändrar gamla invanda mönster, hur man blir kung i sitt eget rike…

Boken är vackert bunden, med tygpärmar och guldtext (och ett guldhjärta på baksidan

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *