Bila i Norden -Vykortet från Stockholm

Som sista mål på resan stod Sveriges huvudstad Stockholm. Det kändes nästan som att komma hem. Vi parkerade vid Bredäng camping. Jag lagade mat medan de andra svalkade sig i Mälaren (dealen är jag lagar mat, Basse diskar). Sedan tog vi tunnelbanan till city. Harald ville till Hollister och jag till & other stories.

På tal om & other stories är den här blå kjolen just därifrån (från Köpenhamn):

20140723-182150-66110622.jpg

Den väcker ofta uppmärksamhet, folk vill känna på materialet och svåger Henrik aka Plastingenjören upplyste mig att materialet är neopren (tänk dig dykardräkt och du är på rätt spår). Uppe på ett fjäll gick jag förbi en man som skuffade en barnvagn och han sa ”nice skirt by the way”. Han frågade om materialet och om man kan dyka med den! Jag sa att det kan man säkert men att man säkert blir våt. Då frågade han om den håller mig sval… Hmm… Han sa snabbt att han gärna ville köpa en sån till sin fru…

Vi gick och gick och gick. Igen! Bästa kaffet hittade vi på Söder på drop coffee! Massor böcker fann vi som vanligt på Drottninggatans bok och bild.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *