Promenadcirkeln

I Åbo stavgick vi varje vecka, Mirella, Sofie och jag. Vi pratade och gick, gick och pratade. Om allt och inget. Det är nästan tio år sedan dess och jag saknar det ännu.

Därför tog jag kontakt med några damer och frågade om de kan tänka sig att göra detta med mig? De tvekade inte utan tackade ja till min promenadcirkelinbjudan.

Idag testade vi konceptet som fick klart godkänt. Så mycket roligare att ha sällskap. Jag som bor ett par kilometer ifrån startade först, plockade upp Camilla (och Nicholas) och sedan styrde vi stegen mot Anna-Karin och vidare runt hela Fölisön. Sen gick jag sista biten ensam igen, eller ensam och ensam jag lyssnade på Blankens Swanberg podden! Jag fick ihop en nätt tia där.

Vädret var spännande men små regnskurar i sommarvärme stör ingen. Åskan mullrade på i bakgrunden, men höll sig där!

IMG_3270.JPG

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *