Morotsmeny

GULlig baby

Jag har verkligen varit på väg att skriva dagbok i flera dagar, men det är inte alltid så lätt att få tiden att räcka till. Och då är jag egentligen ganska bra på att göra flera saker samtidigt, som t.ex radera dåliga fotografier från datorn, balansera en dreglande bebis på vänstra armen och samtidigt sjunga liten loppa kokar soppa.

Vi har varit på resa igen, till Tallinn. Vädret var strålande, (kanske aningen fööör varmt). Vi hann se en hel del, framför allt Tallinn zoo som Harald längtat efter att få uppleva. Harald var mycket duktig och intresserad av en del historia. Tillsammans med pappa, faffa och farbror blev det väldigt många muséer besökta med tanke på hans tre år.

Jag fick en varm och fin ylletröja i Estland. Det är så jag börjar längta efter hösten. Friska höstmorgnar med älvor som dansar på ängen och glada, färggranna höstlöv virvlande från träden. Myyys! Ja idag kändes det faktiskt väldigt kallt då termometern bara steg till + 20 grader, man har ju liksom hunnit vänja sig vid en sådär trettio i skuggan, för att inte tala om lika många grader här inne i djungellägenheten…

Imorgon är det fredag och så blir det veckoslut. Få se vad vi hittar på för utflyktsmål här i trakterna…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *