Efter regn kommer sol

Jag och barnen var på resa i helgen. Det blev utfärd till mommo i Sibbo. Det var härligt att vara tillsammans med mamma och mina systrar ett helt veckoslut. ”Jag vill inte fara hem, jag vill vara hos mommo hela dagen!” sa Harald på söndagen då vi började packa ihop. Det är tråkigt att skiljas från dem man älskar. Men har man inte lite tråkigt imellan kommer ju inte det roliga sen heller… Vi ser redan fram emot nästa gång vi träffas.Mamma hade lagat till en festmiddag på fredagkväll för mig och mina systrar. Ingen av våra respektive män hade möjlighet att vara med så det var lite speciellt att bara vara vi ”flickor”. Vi hade det trevligt med supergod mat och trevligt sällskap. Mest var vi bara tillsammans och njöt av det…

Artur har nu börjat åla mer och mer och nu är det inte alls självklart att man hittar honom på mattan mera där man lämnade honom… Han fick sin andra medicinkur mot öroninflammation förra torsdagen. Två kurer på en vecka är lite för mycket, tycker jag. Glad och nöjd är han som vanligt och man skulle aldrig kunna ana att han har ont i öronen.

Ja-ha nu hittade Artur en spännande pappershög på golvet-ska gå och rädda den…..

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *