Vintertankar

pb291501.jpg

Mera snö anländer. Hela landskapet har fått en vacker vintrig skrud. Jag blir glad av det. Jag gillar denna tid före jul. Att få pynta, planera vad man ska ge för klappar till sina nära och kära. Ja det är en ljuvlig tid, full av förväntningar och förhoppningar. För många innebär den här tiden stress, alla har ju inte den möjligheten och lyckan att få vara hemma med sitt/ sina barn just nu. Min strategi detta år är att till fullo njuta av adventstiden, pepparkaksdoft, små tomtetår som nyfiket tassar omkring och njuta av att jag har Tid.

PS. Skriv en kommentar, jag blir glad av att veta vem det är som (tjuv-)läser här. Och tack till er som brukar kommentera.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vintertankar

 1. Syster Tina skriver:

  Hej!

  Jag tjuvläser här.

  JuleTIDER, ja…! Jag har ju också tid, och visst är det härligt! Julklapparna är så gott som köpta och adventstjärnor upphängda, så nu är det bara att börja förbereda julmaten. Men nog finns det ju alltid en massa annat… Som att sy gardiner till över 30 fönster.

  Kram

 2. Syster C skriver:

  Njuter tillsammans med Er och glädjer mej över att Ni har tid oxå på dagarna att fira hela månaden! Hela adventstiden är så mysig. Väntar på att träffa Bamsefar, Snällemor, Sötnosen och Gulleplutt! Baka peps för min del oxå…;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *