Gucciskallra eller ekomorot?

Lånade ett par tidningar av en vän här om dagen. mama heter de och är, som namnet kanske säger, riktade till mammor, eller till alla fantastiska mammor som tidningen själv skriver. Det är en svensk tidning och jag blev ganska irriterad då jag läste den. Allt är bara tjosan och hejsan och ganska långt ifrån åtminstone min verklighet. Här kommer några citat ur tidningen; ”Fötterna var SÅ HÄR svullna, jag kände mig så grymt oläcker”, Vissa mammor hinner inte duscha. My god, vad gör ni?”, eller ”Charlottes glammigaste babyköp; Gucciskallra, Guccisele, Gucciskor i massor, Diorkläder, en hel bunt, Burberry jeans, Burberry nappflaska osv osv…” Ajo listan slutade med ett PS. jag gillar H&M också. Hmmm.

Vi prenumerar på tidningen Meidän perhe som får betydligt högre betyg av mig. Dels är den mer verklighetstrogen och dels så innehåller den inte bara artiklar som handlar om kändisar. Ett annat plus med den tidningen är att den verkligen är riktad till både mamma och pappa i familjen, i Meidän perhe är familj inte = enbart mammas angelägenhet. mama hade faktiskt en papa avdelning på ett par sidor också, låt mg citera igen; ”men nu tycker soulstjärnan Christian Waltz att det är värsta egotrppen att vara pappa”, inte mycket bättre där inte.

pc061595.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *