Hemma

Det här känns helmärkligt. Att sitta på bibban och skriva inlägg var en klass för sig. Att sitta hemma och skriva inlägg vid den gamla bekanta datorn känns dock snäppet märkligare. Underligt men sant. Det konstiga är väl det att jag ännu inte kopplat ihop det här hemmet med en dator med internet på grund av att uppkopplingen skett först nu, fyra veckor efter inflyttningen. Nåja nu sitter jag här i alla fall, på kökspallen visserligen men annars är det fint med utsikt över grönskar därute… Allt är dock inte som det ska med datorn, det är något med det trådlösa systemet som inte samarbetar. Nå Kanske Basse kan fixa det med?!?

Harald, vår lyckeliten, har fyllt fyra år igår. Han är fin, finurlig, fantastisk, fyra… Det var en rolig dag. Att fira födelsedag är ju alltid skoj och att göra det med någon som sprudlar av livslust gör det hela så mycket mysigare. Sommar har vi dessutom fått så det blev tårta ute i det gröna på en filt. Idag har vi också varit ute hela dagen, i + 24 grader!!! Otroligt. Måste leta reda på solkrämerna med solskyddsfaktor 50…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hemma

  1. Att öppna datorn; det är inte bara för att sätta sig ner och läsa mail eller skriva. Som syster C skrev; det är lika härligt att öppna Planet Sonja och läsa om vad intressant ni sysslat och sysslar med!!! Vi ses!
    Kram från mormor.

  2. Tack igen för att vi fick besöka ert vackra hem.
    mamma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *