Jorden snurrar- jag hinner inte med

Harald vid havet

Harald har kommit in i ny fas, en ny värld, nämligen bostävernas värld. Han vill lära, lära och lära sig allt. Förra veckan hittade vi en elstolpe med en kula högst uppe, den blev jorden som solen speglade sig i. Där solen mötte ”jorden” var det dag, på andra sidan var kulan kall, där var det natt. ”Hur hålls vi kvar på jorden då vi är upp och ner?” frågade han idag. Klockor och tid har varit intressanta den senaste tiden. Vi har gjort en stor klocka åt honom av paff där vi ritat in alla dagens händelser (morgonmål, utelekar, mat osv.). Den är han mycket fascinerad av och går med den i handen hela dagen och följer med vilken tid det är nu. Förra veckan lärde Basse honom siffrorna så nu har vi fyllt i siffror också på klockan. Idag morse skrev han ”Å L I D L” vilket enligt honom blev Ä P P E L. Just fick jag ett brev där det stod AV ÅR HARALD och en 4 på baksidan, alltså Av Harald 4 år. Tufft alltså. Snabbt går tiden, var det inte just han lärde sig krypa?!? Begreppet ”tid” är helt tydligt mångdimensionellt.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Jorden snurrar- jag hinner inte med

  1. Simon skriver:

    Bravo Harald!

    Du får berätta mera när du kommer till Sibbo. Och på klockan måste du ju skriva in kaffekokning med Faffa sisådär 7-tiden i ottan… Hur gick det med Ida och Benjamin idag??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *