Solbruna ben?!?

7,3 visade termometern imorse. Så tji fick jag. Det finns alltså hopp om att få en september som motsvarar minnenas och barndomens. Fick plocka fram strumpbyxor att ha till jeanskjolen. Därav Lillebror slående kommentar ”nämen mamma, vad har du satt på dig för ben???”. Då jag förklarade att det är mina ben iklädda strumpbyxor såg han minst sagt skeptisk ut. Efter en stund vågade han sig på att peta lite på de mörkbruna benen och konstaterade ”det är faktiskt riktiga ben”. Detta skedde naturligtvis på daghemsgården.

Klockan visar sen eftermiddag och jag skall snart bege mig tillbaka till skolan. Fredagkväll! Men nej jag ska inte rätta matteproven trots att de ligger och väntar på katedern, jag ska träffa kollegerna, äta gott och ha spelkväll. Låter skoj om du frågar mig, må så vara att det är i skolan.

Trevlig helg till dig med.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *