Jämställdhetsprat vid pulkkabacken

Efter föreställningen igår hölls en diskussion under rubriken Konsten med jämnställdhet. I panelen deltog Blaue Fraus skådespelare Joanna Wingren och Sonja Ahlfors, Hbl:s kulturchef Philip Teir, Erik Söderblom, verksamhetsledare för Helsingfors Festspel (eller hästspel som Sonja i Min morgon sa) och Marcus Rantala, statssekreterare (UVM). Sist men inte minst fungerade Pekka Strang, Lilla Teaterns konstnärliga ledare, som moderator.

Idag vid pulkkabacken fortsatte vi, Pekka och jag, diskussionen. Även om det är givande med mänskors oliktänkande, måste jag nog säga att det är väldigt skönt att diskutera jämställdhetsfrågor med likasinnade! Det får man väl tycka så här på kvinnodagen?

Jag sa väl att jag skulle gå ensam på teater igår? Det gjorde jag, men riktigt såhär ensam var jag nog ändå inte.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *