Du ger mig skrivarglädje

Kollade besöksantalet här på bloggen och blev så jätteglad då jag såg att besöksantalet igen ökat! Det har nämligen varit en svacka här på bloggen en tid. Vädret gör kanske sitt? Vem sitter inne och läser då solen glittrar i löven? Och jag uppdaterade inte så frekvent då vi var sjuka. Men nu, nu blir det ändring! Med andra ord är jag superglad att just du är här och läser.

Såhär såg det ut hos oss för ett år sedan. Idag är lässtunderna betydligt livligare. Luckorna i boken är fantastiska men saldot efter en läsning är oftast en halshuggen nalle eller ett före detta gömställe.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Du ger mig skrivarglädje

 1. Micaela skriver:

  Jag läser alltid, och det är en sann glädje att titta in här!

 2. Camilla skriver:

  Jag tittar också in varje dag ; ))

 3. Jessica skriver:

  Jag tittar också in varje dag, eller borde jag skriva kväll.

 4. Abigail skriver:

  Det här är absolut en av mina favoritbloggar och den som jag nu just läser först! Det är så ljuvligt att läsa om dig och din familj, man blir på så gott humör. Dessutom finns det mycket som jag känner igen om 1,5-åringen och allt som kretsar kring vardagen tillsammans med en sån.

  Jag uppskattar de boktips som du ger och beställde gåvor åt släktingbarnen på basis av dem, och jag uppskattar att läsa en mer erfaren mammas tankar. Nu väntar jag på en hel hög Jesper Juul-böcker till min födelsedag. Visste du att vissa av böckerna bara kostar 2,90 – 4,90 euro per styck på cdon.com? Kram!

  • sonja skriver:

   Abbi, min vän! Tack för dina jättefina ord. Det är sällan som någon kommenterar inläggen Dagens saga så jag har ingen aning om vad folk tycker om dem, men samtidigt är det ju den här bloggens nisch så jag fortsätter trots allt.

   Köper oftast på adlibris, men cdon har också bra. Tack för påminnelsen. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *