Ekohandlingen

Dagens ekohandling: lät skomakaren reparera mina skor. De skrattade där vid tårna, de åt sand. Någon annan skulle kanske ha kastat dem, men duktig som jag är tog jag en vända via skomakaren (nå, inte är jag nu så duktig, låtsas bara). Men jag är glad att jag kom på att vi har en effektiv och billig skomakare här i vår lilla by. Skomakare lär inte växa på träd har jag förstått, vi har två inom en radie på två kilometer. Och skorna, de är som nya igen.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ekohandlingen

  1. Eva - Kakkakaffe skriver:

    Finemang! Jag är dålig på sånt där – att föra söndriga skor till skomakare.

    Tack för sjalen. Den var fin! Prövade bara som hastigast att knyta upp Marius på ryggen, men ska knyta in Sindre i morgon när vi går ut. Du kommer att få återse den! 😉

    • sonja skriver:

      Vad glad jag blir av att återse den. Familjen skrattade då jag kramade sjalen och sa hejdå till den. Men då man burit sina barn i den vävs minnen in i den. Men jag är förstås glad över att ni använder den. Lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *