Three men and a baby (och en mamma)

Att ha stor åldersskillnad mellan barnen är som att vara fyra vuxna på en baby. Ungefär. Sagas storebröder är nu 10 och 7 år. Gissa vem som åker rutschbana med henne, vem som gräver de finaste tunnlarna i sandlådan, vem som gömmer flest kottar, vem som badar badkar med henne, vem som pajasar mest så flickebarnet kiknar av skratt? Ja, oftast är det inte jag.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Three men and a baby (och en mamma)

 1. Pia skriver:

  Hej! Härligt! Här är barnen 7, 5 och snart 2 och det är oerhört mycket lättare att ta hand om den yngsta nu än när de äldre var i samma ålder. Ibland har jag nästan dåligt samvete för att de äldre hjälper till så mycket, men de tycker ju om det själva och är stolta och glada över att de har en lillebror.

  • sonja skriver:

   Jag tänker ofta att de kommer att ha lätt att bli föräldrar själv då de redan från små lärt sig ta hand om någon liten. Precis som du säger gör även mina barn det gärna, ibland måste jag locka med något, då jag verkligen behöver hjälp av dem. Lek med Saga en liten stund så får du 50c.

 2. Melli skriver:

  Rörande bilder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *