Stöpta i samma form

Harald undrade varför jag lagt in bilder på Saga då jag skriver om att han föddes för tio år sedan.

De liknar verkligen varann väldigt mycket de två. Blev så ivrig så jag letade fram några fler bilder. Vi bodde i Studentbyn i Åbo för tio år sedan. Det väldigt varmt inomhus, därför har Harald inga kläder på sig, bara så ingen tror att det var för att vi var två fattiga studeranden (vilket vi nog för övrigt också var).

Basse och Harald:

Och så Haralds härliga faddrar Karin och Fredrik:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Stöpta i samma form

 1. A-L skriver:

  Har visserligen laggt märke till det redan tidigare, men visst liknar de varann, speciellt sista bilden kunde vara tagen på saga i går 🙂

 2. Jessica skriver:

  Jag tänkte det redan igår, var det då du hade bilden på dej o Harald. De liknar varandra massor.

 3. Karin skriver:

  Haha, jösses som vi såg ut (särskilt Fredrik). Jag kan inte fatta att det gått tio år sedan vi satt vid det där bordet, det känns som igår, verkligen. Saknar er! K.

 4. Tina skriver:

  Jag tycker det också, och tänkte på det senast i förrgår då jag sa att Saga liknar så dig, för samtidigt tycker jag att hon liknar massor Harald, och Harald tycker jag att liknar mera Basse…så slutsatsen är väl alltså den att Basse och du liknar varandra. 🙂

  • sonja skriver:

   Du har helt rätt i ditt resonemang. Minns att en av våra släktingar alltid sa ”ta nu lite mera vin så liknar vi snart alla varann” då mommo alltid försökte hitta likheter än med den ena än med andra….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *