Mina tre bra

Min goda vän Susanna bad också mig lista tre saker jag är bra på.

Varsågoda.

– Jag har ett tålamod som få

– Jag är påhittig och lyckas i och med det ofta få barnet/mina elever att göra precis det jag vill trots att de inte visste att de ville det (manipualtion?). Att föra ut skräp eller dra på sig vinteroverallen kan gå hur lätt som helst bara man drar i de rätta strängarna.

– Jag ser på det mesta ur ett positivt perspektiv.

Dessutom tycker jag att jag är en bra lärare och har nytta av de egenskaper som jag listat här ovan.

Ha en härlig lördag och njut av livet! Ni får gärna fortsätta lista era tre ni som ännu inte hunnit, här i detta inlägg eller här.

Jag in action, Artur har fotat.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *