Dagen som gick till historien

Idag gör vi historia! För idag fick jag så många kommentarer att jag ännu är alldeles tagen och väldigt glad. Glad för att det är så himla roligt att det finns saker som väcker tankar och engagemang.

Vet ni vad, jag tror man kan gå emot mycket av det som dagens samhälle prackar på en. Visst kan Saga få leka prinsessa en vacker dag om hon önskar. Men då ska det vara en prinsessa som kan rädda prinsen, som kan bestiga berg och ropa högst. Mina pojkar har fått leka polis och tjuv eller cowboys eller vad som nu är ”pojkigt” men de har aldrig fått använda leksakspistoler t.ex. Käppar leker alla barn med, leker man att käppen är pistol så må man göra det, men en regel gäller alltid; du siktar aldrig på en människa. En leksakspistol skulle aldrig komma in i mitt hem.

Roligt är det också att se att de flesta av er som kommenterat visar på en barndom full av mångfald. Det är ju det vi ska ge våra barn också. Tusen och åter tusen möjligheter. Inte bara en enda modell.

Gissa vem det här är:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagen som gick till historien

  1. Björn skriver:

    Harald

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *