Dagens saga

Lekte hemhjälp igår och förde gul jaffa och välling till min vän som var strandad i lägenhet med magsjukt barn. Med mig hem fick jag en hög med veckoslutslitteratur. Vilket jag behöver eftersom jag just skickat in de sista uppgifterna till PF och nu igen får läsa skönlitteratur. Boken jag började med är inte skön. Valde nämligen Lionel Shrivers Vi måste prata om Kevin. Handlar om Kevin som skjuter ihjäl sina skolkamrater och lärare. Nu har jag just börjat och kan bara säga att den är fängslande. Kanske du har läst den? Kanske måste vi prata om Kevin lite senare? Jag misstänker att man känner ett behov av att prata om boken.

20120421-132324.jpg

20120421-132341.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens saga

  1. Karin L skriver:

    Jag köpte den engelska utgåvan i höstas. Den är fantastiskt bra – men gav mig äckelkänslor samtidigt. Och kanske det är just det som är meningen. Den klibbar fast i en… Skulle hemskt gärna se filmen!

  2. satu skriver:

    Oj, den vill jag läsa. Efter … Hmmm, jag har kanske 10 böcker i kö, fick tips av chefen att jag kanske sku mådast läsa på finska emellan o. Så nu krävde jag fram finska böcker från hyllorna. Huoh..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *