Nytt

Saga, teknikens underbarn, spelar mig ett spratt nu som då. Ibland är det ett öronbedövande tjut som kommer ur högtalarna då hon pillat på förstärkaren. Naturligtvis timerinställt så du inte ska kunna förutse när detta sker. Ibland har hon städat alla ikoner på dators skräm till skräpkorgen. Det senaste var min telefon som fått sig en ansiktslyftning. Ingenting såg ut som det brukar. Var är twitterappen? Var är forecaappen? ”Ja men, leta i den nya pärmen jag döpt till socialt, snälla mamma!”

”Åh, tack sötisen (morr!).

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nytt

 1. Patricia skriver:

  Känner igen det där… A är nog den som lärt mig mest om teknik – alltså då jag försökt reda ut efter henne. Hoppas hon fixade till på telefonen så ingen annan nånsin kommer in på den.

  • sonja skriver:

   Basse fixade som tur det.

   • Patricia skriver:

    Har du int såndär tjänst på den så du kan kolla var den rör sig?

    • sonja skriver:

     Basse ångrar att han först av allt stängde sim-kortet, senare kom han på funktionen hitta min iPhone. Fast vad skulle jag ha gjort: Nu springer tjuven med telefonen längs esplanaden, nu Högbergsgatan osv. ser mig med barnvagn och en Artur i släptåg springamne för att hejda tjuven. Nä. Vi försökte dock en gång till på kvällen, ifall tjuven bara slängt den i någon roskis. Tyvärr inget napp. Den var avstängd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *