Inget rumble, inget wordfeud mer för min del…

… inga barnböcker eller brunbergs chokopussar för den delen heller. Var i akademen och blev bestulen på alla mina värdesaker. Såväl iPhonen som plånboken med allt i var borta på en sekund.

För sådant här finns inga ord. Jag blir lika förstummad varje gång då någon annan tycker sig behöva mina grejer mer än jag själv.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Inget rumble, inget wordfeud mer för min del…

 1. Satu skriver:

  Nej!!! Sån hänt sku inte få hända! Fy den skurken! Visst har du ringt till banken och polisen och telefonbolaget och..? Äsch!

 2. Camilla skriver:

  FAN vad ARG man blir morrrrrr !!
  USCH och FY för skurkar!
  Kram på dig vännen
  P.S Jag har en extra telefon om du behöver en !!

 3. Mikaela skriver:

  Voj nej Sonja! Jag blir så ledsen. Det var så fel. Visst känns det orätt att någon går o tar ens ägodelar? Kränkande o sårande. Världen blir alltid en lite fulare plats när sånt sker. Har hört att det nu finns riktiga ligor på stan som sysslar med sånt, en hel organisation som för ut alla saker ur landet. Jag e ledsen för dig.
  Vi har en iPhone 3 som agerar pojkarnas speltelefon som du nog får låna om du är i akut behov.

  • Sonja skriver:

   De är nog så skickliga, jag stod där bredvid, jag förstår inte… Vakten sa att en för nån dag sedan blev av med sin telefon som varit i innerfickan… Huu. Tröstar mig med att de inte tog det värdefullaste, barnen. Men vilket jobb det nu blir att förnya bibbakort, kelakort ( också barnens)m bankkort…. Man borde ha allt sådant skilt, men men.

   Tack för erbjudandet om telefon. Basse har en nokiatelefon jag får ha. Kanske var det här en varningsklocka då jag blivit så beroende av min telefon. Sover ju nästan med den ;). Men jag saknar den. Och mitt fina fodral som var som en liten bok. Snyft.

 4. Ika skriver:

  Men fy så trist!
  Jag lyckades helt självförvållat tappa min nya telefon i stenläggningen utanför järnvägsstationen tidigare i veckan. Lite drygt två veckor har jag haft MYCKET roligt med min smarttelefon, inklusive wordfeud och ordletande i Scramble. Och vem skyller man på när man är så dum att man springer till spåran med telefonen i en för vid ytterficka?
  Enda trösten är att jag genom att betala mer än jag ursprungligen betalade för mitt oanvända andrahandsexemplar får den reparerad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *