Vår dag

Vår dag var vårig. Solig och riktigt varm. Solkräm är från och med nu ett måste för familjen Albino. Dagen gick i sportens tecken, först sprang jag ute i skogen, sedan sprang jag i simhallen och sedan sprang jag längs med fotisplanens kant. Harald spelade i en turnering och fick silver. Själv har jag inte sportat tillräckligt för att förstå att man är ledsen då, eftersom man förlorar silver. Svårt, svårt att trösta. Kanske silver känns super i morgon?

Tog en promenad till Sello också för att förnya mitt SIM-kort. Alla butiker var öppna utom just Elisa shop, de skulle renovera något idag. Synd att de inte kunde meddela det på internet. Så telefonkontakt med mig får man inte ännu. Basse gav mig en ny plånbok i alla fall. Nu blir veckans program att försöka fylla den. Tänk att plötsligt börja från noll med alla kort.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vår dag

  1. Camilla Meinander skriver:

    Hej Sonja, fin plånbok. Håll den tätt intill dig och hårt. Allt blir nog bra. Kram från mamsen.

    • sonja skriver:

      Måste ta i bruk en annan väska, en med lönnfack och lås och grejer ;). Ring Artur ännu i morgon om du vill mig något. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *